Profile Vehicles on voittanut poliisihallituksen kilpailutuksen pakettiautopohjaisista viranomaisautojen valmistuksesta.
Nelivuotinen sopimus käsittää noin 400 ajoneuvon valmistuksen.

Profile Vehicles voitti poliisihallituksen tarjouskilpailun pakettiautopohjaisten viranomaisautojen valmistuksesta. Suomalaisyritys valmistaa neljän vuoden sopimuskaudella noin 400 poliisin, Rajavartiolaitoksen, Tullin ja Puolustusvoimien sotilaspoliisin ajoneuvoa. Iso toimitus varmistui lokakuun lopulla. Profile valmisti poliisiautot myös edellisellä sopimuskaudella.

”Sopimusteknisistä syistä uusia poliisiautoja ei ole valmistettu reiluun puoleen vuoteen. Neljän vuoden sopimusaikana on määrä tehdä yli 100 uutta poliisiautoa per vuosi. Niihin lukeutuvat myös yli puolen vuoden sopimuksettoman kauden aikana uusimattomat ajoneuvot”, Profile Vehiclesin toimitusjohtaja Marko Repo kertoo. Autot valmistetaan Mercedes-Benz Viton ja Volkswagen Transporterin alustoille.