”Asema sävähdytti jo alkuvaiheissa juttujensa selkeydellä. Ensihoito- ja pelastuspainoitteinen uusi media oli syntynyt”, Niclas Wickström kirjoittaa. Asema täytti äskettäin kaksi vuotta. 2-vuotias ei vielä kykene puhaltamaan täytekakustaan kynttilöitä. Asemaan liittyvät ihmiset auttavat puhaltamisessa ja kertovat omista näkemyksistään.


Asema sävähdytti jo alkuvaiheissa juttujensa selkeydellä. Ensihoito- ja pelastuspainoitteinen uusi media oli syntynyt. Aseman taustalla olevien henkilöiden ammattitaito ja alakohtainen tietämys paistaa selkeästi esiin kirjoitusten ulkoasussa ja laadussa. Kahden vuoden aikana Asema on tarjonnut minulle paljon.

Reilun vuoden ikäisenä Asema oli vakiinnuttanut paikkansa muiden ensihoidon ja pelastusalan julkaisujen rinnalla niinkin hyvin, että se hyväksyttiin Pelastusopiston palopäällystön insinööri AMK:n opinnäytetyöksi. Tämä on osoitus Aseman monipuolisuudesta ja tarpeellisuudesta.

Tehdessäni opinnäytetyötäni ”sosiaalisen median hyödyntäminen pelastustoimessa Case:Asema” pääsin tutustumaan ja tekemään yhteistyötä Aseman perustajien kanssa. Opinnäytetyön tekeminen oli antoisaa ja koin koko prosessin ajan tekeväni jotain hyödyllistä, sillä yhteistyö toimi saumattomasti ja perustajat osoittivat aidosti kiinnostusta opinnäytetyötäni kohtaan.

Paljon onnea 2-vuotias!

Teksti Niclas Wickström