Rettmobil-messut järjestettiin Saksan Fuldassa jo 18. kerran. Profile Vehicles on ollut näytteilleasettajana messuilla joka kerta.
”Messuilla meillä on aina sekä kaupallinen että imagollinen tavoite”, Profilen Jari Mononen sanoo.

16594AFC-B7A4-4E4D-9CCD-1FE3BBEFD5AAProfile Vehicles on ollut Saksan Fuldassa järjestettävien Rettmobil-messujen vakionäytteilleasettaja, sillä se on ollut mukana ensimmäisestä tapahtumasta alkaen. Profilella on messuille mennessään aina kaupallinen ja imagollinen tavoite, niin oli myös Rettmobil 2018 -tapahtumassa. ”Kaupallisesti menestyimme hyvin ja saamamme kävijäpalautteen perusteella voimme olla varsin tyytyväisiä myös mielikuvaan, joka vieraillemme Profilesta ja sen tuotteista jäi. Monet kertoivat, että tuotteemme olivat tapahtuman hienoimmat ja vakuuttavimmat”, konsernin myynti- ja markkinointijohtaja Jari Mononen sanoo.

Messuilla saadut kontaktit ovat edenneet tapahtuman jälkeen. ”Useat kontaktit ovat päätyneet toivottuun tulokseen eli kauppaan ja muutamat kaupalliset keskustelut ovat vielä meneillään. Olemme solmineet kauppoja lähinnä Keski-Eurooppaan mutta myös Suomeen.”

1B1B5311-0B32-4670-94BC-31377BE00AD2Kilpailijoiden kanssa messutapahtumassa ei juurikaan ehditä vaihtamaan kuulumisia. ”Keskitymme tiiviisti palvelemaan osastolla käyviä asiakkaita ja vieraitamme.”

Teksti Marko Partanen
Kuvat ja video Marko Repo/Profile Vehicles Oy

 

 

 

 

Profilen toimitusjohtaja Marko Repo haastatteli henkilöstöään Rettmobil 2018 -messuilla.
Katso video tästä!