Hybridiyksiköt ovat tulleet. Samassa yksikössä työskentelevät palomies ja ensihoitaja. Heillä on kalustonaan myös pelastusvälineitä. Mihin yksiköt pystyvät, siitä on jo paljon kokemusta. Onpa käytössä jo ensimmäinen varta vasten tähän toimintaan koritehtaalla valmistettu ajoneuvokin.

Pelastusopistolla, Kuopiossa järjestetään ”Pelastustoimen ja ensihoitopalvelun moniammatilliset yksiköt – ammattitaidolla kuntalaisen parhaaksi” -seminaari, joka on avoin kaikille.

Pelastusopistolla, Kuopiossa järjestetään ”Pelastustoimen ja ensihoitopalvelun moniammatilliset yksiköt – ammattitaidolla kuntalaisen parhaaksi” -seminaari torstaina 11.1.2018.

Iltapäivän kestävässä seminaarissa käydään kattavasti läpi hybridiyksiköiden toimintaa. Millaisia Suomessa toimivat pelastustoimen ja ensihoidon moniammatilliset yksiköt ovat, minkälaisen koulutuksen niissä työskentely vaatii, miten niitä voidaan hyödyntää ja minkälaiseksi niissä työskentelevä henkilöstö kokee toiminnan.

Seminaari on avoin kaikille aihepiiristä kiinnostuneille ja siihen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.
Ilmoittaudu seminaariin tästä.

Seminaariohjelma uusi