tutkimus

Ensihoidon tutkimusseminaari järjestetään 30.10.2017 Helsingissä.

FinnHEMS tutkimus- ja kehitysyksikkö, HYKS Akuutti ja Suomen Anestesiologiyhdistyksen ensihoitojaos järjestävät ensi syksynä valtakunnallisen ensihoidon tutkimusseminaarin. Seminaarin tavoite on kerätä koko maasta yhteen ensihoidon tutkimusta tekevät sekä siitä kiinnostuneet, olipa heidän ammattinsa tai aiempi tutkimustaustansa mikä tahansa.

Seminaari järjestetään maanantaina 30.10.2017 Biomedicumissa, Helsingin Meilahdessa. Ilmoittautuminen seminaariin aukeaa tapahtuman verkkosivulla 1.8. alkaena. Seminaarin ohjelma ja tarkempi ohjelma päivittyy verkkosivuille kesän aikana.
Seminaari on mahdollista hyväksyttää osaksi tohtoriopintoja.


Abstraktikutsu

Kutsumme seminaarin ohjelmaan ehdotuksia ensihoidon tutkimusprojektien ja kehityshankkeiden esittelyistä. Tervetulleita ovat yhtä lailla niin tutkimusideat, käynnistyvät tai käynnissä olevat tutkimukset ja projektit, pilottihankkeet kuin tutkimustuloksetkin. Verkkosivulta löytyy tarkemmat ohjeet abstraktin lähettämiseen. Abstraktien deadline on 18.8.

Tapahtuman tavoitteena on esitellä laajasti maassamme tehtävää ensihoidon tutkimusta sekä edistää uutta tutkimusta. Se tarjoaakin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen muiden tutkimusta tekevien ja siitä kiinnostuneiden kanssa. Rohkeasti siis mukaan esittelemään erilaisia hankkeita ja tutkimuksia – myös vasta ideatasolla olevia – sekä kuuntelemaan, miten ja millaista tutkimusta alalla voidaan tehdä!