apKuluttajat voivat tilata Apteekki-sovelluksella apteekkituotteita suoraan kotiovelle.
Ecomergy Pharman Apteekki-sovellukseen voivat liittyä kaikki apteekit.

Asiakas saa Apteekki-sovelluksella tilatut lääkkeet kotiinsa noin kahdessa päivässä. Mitä enemmän apteekit lähtevät Ecomergy Pharman kumppaneiksi, sitä paremmaksi palvelu muotoutuu; postikulut ja toimitusaika voivat vähentyä.

Sovellus on suunniteltu siten, että pienetkin apteekit voivat ryhtyä kumppaneiksi. Kuukausimaksua vastaan apteekit voivat myydä tuotteitaan sovelluksen kautta. Ecomegy Pharma sisäänostaa, hoitaa logistiikan ja markkinoi tuotteet. Reseptituotteiden logistiikasta apteekit huolehtivat lakisääteisesti itse.
Asiakkaan täytyy vain ladata sovellus ja kirjautua kerran sisään, tämän jälkeen etäapteekin valikoima on siellä missä älylaitekin on.