sehl-ensihoitopaivat-2016Suomen Ensihoitoalan Liitto ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu järjestävät yhteistyössä Ensihoitopäivät marraskuussa. Tapahtumapaikkana on Kotka. Ilmoittautuminen on jo käynnissä.
”Siistiä, että opintopäivät järjestetään omalla kampuksellamme”, järjestelyihin osallistuvat ensihoitajaopiskelijat iloitsevat.
Lue lisää heidän ajatuksistaan!


Anniina Martikainen: ”Tietotulvaa odotellessa”

Järjestelyihin osallistuminen on innostavaa ja positiivisesti jännittävää, sillä on mukavaa, että pystyn vaikuttamaan opintopäivien sujuvuuteen omalta osaltani.
Opintopäiviltä odotan lähinnä tietoa uusista ensihoitotuulista sekä vahvempaa tietoa ja taitoa itselleni, uskoisin sen toteutuvan – tietotulvaa odotellessa.
Katsellessani luennoitsijoita totesin itsekseni, että näistä opintopäivistä tulee ehdottomasti kiinnostavat ja tiedontäyteiset.
Iltatilaisuudelta toivoisin tilaisuutta luoda yhteyksiä eri oppilaitoksen oppilaisiin ja firmojen työntekijöihin, vaihtaa ajatuksia vapaassa hengessä ja mahdollisuutta tavata uusia ystäviä sekä tulevia kollegoita.
En osaa sanoa mitään tiettyä kokemusta jonka, haluaisin päivien aikana saada, kun on niin paljon kiinnostavaa asiaa. Haluaisin saada kaikesta irti jotakin, oman oppimiseni tueksi. Mielestäni on mahtavaa, että opintopäivät ovat omalla kampuksellani, sillä on helppoa löytää paikalle eikä tarvitse maksaa matkoista. Tietysti myös tuttu ympäristö helpottaa paikkojen löytämistä.
Anniina Martikainen, ensimmäisen vuoden ensihoitajaopiskelija ja tutor, EH16K ryhmästä.

 

Eetu Skaffari: ”Olen eturivipaikalla”

Olen mukana opiskelijayhdistys Metelin alaisen Hupitoimikunta Koplan toiminnassa, josta ensihoidon lehtori Juhani Seppälä kävi keväällä kysymässä apua opintopäivien järjestelyyn.
Odotan mielenkiinnolla järjestelyissä mukana olemista ja uskon sen tarjoavan etupenkkipaikan opintopäivien tapahtumiin. Iltatilaisuus luo uskoakseni hienon tilaisuuden tutustua jo kokeneihinkin ammattilaisiin mutta toivoakseni myös muihin opiskelijoihin. Kollegoiden kanssa verkostoituminen on hieno tapa kehittää alan yhteisöllisyyttä.
Jään innolla odottamaan opintopäivien lähestymistä ja siellä kuultavia hienoja luentoja, jotka varmasti tuovat kaikille osallistujille uutta ja tärkeää asiaa mielenkiintoisten luennoitsijoiden toimesta. On mukavaa, että opintopäivät järjestetään tänä vuonna omalla kampuksellamme!
Eetu Skaffari, toisen vuoden ensihoitajaopiskelija, EH155A.

 

Sara Kurtti: ”Eka julkinen projektini”

Ensihoitopäivien mainokset ja julisteet ovat ensimmäinen isompi ja julkinen projektini. Meidän luokalla kaikille annettiin tehtäväksi suunnitella juliste Ensihoitopäiville, joista sitten äänestettiin käyttöön tuleva työ. Tein kilpailuun kaksi erilaista versiota, toisessa oli kotka ja toisessa ensihoitajiin ja toimintaan liittyvää kuvitusta. Molemmat työt sijoittuivat äänestyksen jälkeen kärkeen. Lopulta päädyttiin siihen, että työt yhdistettiin, jolloin lopullinen työ kattaisi sekä pitopaikan ja aiheen.
Perehdyin työssä ensihoitajien pukuihin ja hain jonkin verran ensihoitoon liittyviä asioita. Lopulliseen julisteeseen syntyi paljon elementtejä, joista oli helppo raketaa myös muita materiaaleja, kuten lehtimainoksia, käsiohjelmia, pääsylipukkeita ja tämän jutun kuva. Olen kuullut työstäni positiivista palautetta.
Sara Kurtti, graafisen muotoilun kolmannen vuoden opiskelija, MU13S.

Kotkassa 18.-19.11.2016 pidettäville Ensihoitopäiville voi ilmoittautua SEHL:n verkkosivuilla.
Opintopäivien tiedotusta voi seurata myös SEHL:n Facebookissa ja Instagramissa.
Opintopäivien kampusisäntinä toimivat ensihoidon lehtorit Juhani Seppälä ja Hannu Salonen.