jorma_kaariainen2

Jorma Kääriäinen esiintyy Hannan puolesta -hyväntekeväisyyskonsertissa Porvoon tuomiokikossa 23.10.2016 kello 19.00. Lippuja voi ostaa: www.netticket.fi

”Hanna omalla sinnikkyydellään olkoon meille kaikille esimerkki. Ei kannata luovuttaa – rakkaus voittaa”, sanoo Jorma Kääriäinen, yksi Hannan puolesta -konsertin artisteista.
Jorkka ei odota illalta muuta kuin hienojen ihmisten näkemistä.
”Näen taistelija-Hannan. Ilta onnistuu varmasti, kun hän on paikalla”, Jorkka sanoo.

Jorkka aikoo laulaa mitä Hanna haluaa. Joitakin biisejä on sovittu mutta kaikki ei vielä ole tiedossa. Kun pyyntö esiintymisestä tuli, Jorkka oli heti valmis, jos vaan aikataulut sopivat yhteen – ja ne sopivat.
”On kyse rakkaista ystävistä ja kaveria ei jätetä”, hän sanoo.

Jorkka ei aseta illalle mitään odotuksia, sillä kokemuksesta hän tietää, että ne eivät koskaan vastaa toteutunutta tunnelmaa. Hän on varma, että illasta tulee onnistunut, kun Hanna on paikalla.
”Tehtäväni on välittää tunne, esiintyminen on ihmiseltä ihmiselle. Siitä se alkaa ja siihen se loppuu. En ole taiteilija enkä muusikko, olen Kääriäisen Jorma, jos lauluni tavoittaa ihmisen, niin enempää en osaa enkä haluakaan.”

Kirkko on Jorkalle mieluisa paikka. Hän vitsailee, että on käynyt isosena olessaan rippikoulunkin moneen kertaan.
”Häihin tai hautajaisiin en lähde esiintymään. Olen emotionaalinen ihminen ja itken enemmän kuin anoppi häissä.”
Hannan puolesta -tapahtumaa hän pitää erilaisena. Hän näkee tulevan konsertin enemmän kiitollisuutena ja ylistyksenä, mikä on hänelle helpompaa.
”Kirkko on iloinen paikka – siihen liittyy ilo ja rakkaus, toisesta välittäminen. Se jos mikä sopii henkilökohtaiseen maailmaani”, Jorkka sanoo.

Jorkka kehottaa kaikkia ottamaan mallia Hannasta, jonka sinnikkyys on esimerkillistä.
”Ei kannata luovuttaa – rakkaus voittaa. Usko, toivo ja rakkaus, Luojan kiitos, ne eivät häviä.”

Teksti Marko Partanen

Lue Hannan puolesta – Kampanja ystävälle -juttu tästä.

hannaposteri_leikkuu