Profile Vehicles on kehittänyt ajoneuvoihinsa pad-sukupolven väyläsähköjärjestelmän. Nyt ajoneuvon sähköisiä toimintoja voi ohjata padin omaisesta Profile eCan väyläohjausjärjestelmästä.

Profile Vehiclesin valmistamiin ajoneuvoihin asennetaan Profile eCan erikoisajoneuvon Can bus -väyläohjausjärjestelmä. Ajoneuvon käyttäjälle järjestelmän näkyvin osa on padin omainen näyttötaulu ohjaamossa ja hoitotilassa, missä se voidaan asentaa hoitajan paikalle, takaovelle tai muuhun tarpeelliseen paikkaan. Näyttötaulusta voi ohjata auton sähköisiä toimintoja isoja kuvakkeita koskettaen. Vakiona kuvakkeiden takaa löytyvät hälytysvalot, sisä- ja ulkovalot, ilmastointi ja lämmitys. Lisäksi näytölle voidaan ohjelmoida sähköisiä toimintoja asiakkaan omien toiveiden mukaisesti.

”Nykyään kaikki ovat tottuneet käyttämään padeja ja kosketusnäyttöjä, päätimme kehittää sellaisen väyläohjausjärjestelmäämme”, Profile Vehiclesin toimitusjohtaja Marko Repo sanoo.
Hänen mukaansa toimintoja on helppo ohjata, kun se onnistuu isoja kuvakkeita koskettamalla.
Näytöt toimivat myös hanskat kädessä lämpötilasta riippumatta.