Hanna Lankinen loukkaantui Tour De Helsinki.

Hanna Lankinen loukkaantui Tour de Helsinki pyöräilytapahtumassa viime vuonna. Ystävät ovat järjestäneet hänen hyväkseen Hannan puolesta -hyväntekeväisyyskampanjan.

Vuosi sitten Tour de Helsinki -kilpailussa loukkaantunut ensihoitaja toipuu vakavasta aivovammasta. Kuntoutuksen turvaksi työkaverit perustivat Hannan puolesta -kampanjan tukeakseen arvostettua tiiminjäsentä.
Kampanja päättyy 23.10. pidettävään hyväntekeväisyyskonserttiin. Liput ovat nyt myynnissä.


30.8 2015 ajettiin Tour de Helsinki. Se oli Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksella ensihoitajana työskennelleen Hanna Lankisen innokkaan fillaristin pyöräilysesongin odotettu päätös. Kisa päättyi kuitenkin ensihoitaja Hanna Lankisen osalta joukkokolariin ja ilmalentoon, joka pysähtyi äkisti asvalttiin. Samalla pysähtyi Hannan elämä viideksi viikoksi. Vakavan aivovamman, olemattomien ennusteiden ja kuukauden kooman jälkeen Hanna avasi silmänsä ja kertoi muistavansa mitä oli tapahtunut. Hän tiedusteli missä hänen kihlattunsa on.

FB_IMG_1471430295084

Hannan puolesta lipaskeräykseen voi osallistua 1.10. asti, 23.10. järjestetään hyväntekeväisyyskonsertti.

Nyt, lähes vuosi onnettomuuden jälkeen, vastoin kaikkia odotuksia, Hanna kävelee tuettuna ja suoriutuu elämästään kotona. Siitä huolimatta, että Hanna on joutunut opettelemaan kaiken syömisestä ja liikkumisesta lähtien, on hän tällä hetkellä toiveikas tulevaisuutensa suhteen. Henkilökohtaisen avustajansa kanssa salilla käyvä ja kihlattunsa kanssa tandemilla polkeva Hanna ei ole menettänyt kiinnostustaan urheiluun eikä ensihoitoon, minne hän kaipaa kovasti ja seuraa alan kehitystä suurella mielenkiinnolla.

Hannan kuntoutus on ollut intensiivistä ja se tulee jatkumaan vielä vuosia. Jotta Hanna saisi parhaat mahdollisuudet elämään, johon hän nyt on sopeutumassa, päättivät läheiset työtoverit aloittaa Hannan Puolesta -kampanjan. Sen tarkoituksena on kerätä rahaa Hannan kuntoutukseen, apuvälineisiin ja mielekkääseen harrastamiseen, jotta hänen elämänlaatunsa parantuisi.

Kampanja on sisltänyt lipaskeräystä, jota on tehty vapaaehtoisten voimin erilaisissa yleisötapahtumissa pitkin kesää. Lippaita on myös sijoitettu halukkaiden yrittäjien liikkeisiin, kahviloihin ja erilaisiin toimipisteisiin.
Syyskuussa Porvoossa järjestetään erityisesti pelastusalan työntekijöille suunnattu pyöräilytapahtuma. Lipaskeräys päättyy 1.10. mutta kampanjan todellinen päätös on 23.10. järjestettävä hyväntekeväisyyskonsertti, joka järjestetään Porvoon tuomiokirkossa. Nicke Lignellin juontaman illan esiintyjiin kuuluvat Jorma Kääriäinen, Johanna Iivanainen, Teleks, Riku Niemi, Tessa Virta ja Minna Lasanen.
Lipun hinta on 25 euroa, sen voi ostaa Net.ticketin sivuilta. Kampanjan koko tuotto lahjoitetaan Hannalle sen jälkeen kun verokarhu on jättänyt siihen lämpimän tassunjälkensä.

Hanna itse on kiitollinen kaikille kampanjaan osallistuneille ja kaikille tutuille ja tuntemattomille jotka ovat jaksaneet kannustaa ja auttaa häntä tämän odottamattoman elämänvaiheen aikana.
Hanna on ottanut sanonnakseen idolinsa Elastisen sanat: “Katse eteen ja suupielet ylöspäin”.

Kampanjaa voi seurata Hannan Puolesta -Facebook-sivuilla

Osta konserttilippu tästä!