Savusukeltajat auttoivat asukkaita turvaan Helsingissä.

Savusukeltajat auttoivat asukkaita turvaan Helsingissä.

Savusukeltajat evakuoivat kolme ihmistä kerrostalohuoneistossa syttyneen palon takia Helsingissä. Mies loukaantui vakavasti.

Helsingin Fleminginkadulla sijsisevan 5-kerroksisen neljännen kerroksen huoneistossa syttyi tulipalo. Metrinmittaiset liekit löivät huoneiston ikkunasta ulos kun pelastuslaitoksen yksiköt saapuivat palopaikalle.

Savukaasut pääsivät leviämään palavan huoneiston avoimesta ovesta rappukäytävään, missä palokerroksen lisäksi ylin kerros täyttyi savusta. Savusukeltajat evakuoivat rakennuksesta kolme henkilöä ja yksi mies loukkaantui vakavasti. Savuvahinkojen takia kolmelle henkilölle järjestettiin sijaismajoitus ja kuudelle henkilölle annettiin kriisiapua.

Silminnäkijöiden ja savuvuvajonkojen mukaan paloa edelsi räjähdys. Poliisi tutkii syttymissyytä.