AKUUTTIHOITOPÄIVÄT ON PERUTTU!
Akuuttihoitopäivien tarina alkoi Seinäjoella 12 vuotta sitten. Suosittua tapahtumaa on sen jälkeen pidetty Ruotsin risteilyllä, Tallinnassa ja Hämeenlinnassa. Jokakeväinen ensihoitotapahtuma järjestetään toistamiseen Hämeenlinnassa, kun Akuuttihoitopäivät tarjoilee vuoden 2020 kattauksensa ensi toukokuun alussa.

AKUUTTIHOITOPÄIVÄT ON PERUTTU!

Hämeenlinnassa, Seinäjoella, Tallinnassa ja merellä järjestetyt Akuuttihoitopäivät on vakiinnuttanut asemansa ensihoidon valtakunnallisena koulutus- ja verkostoitumisfoorumina. Akuuttihoitopäivät tulee taas, se järjestetään 8. – 9. toukokuuta. Tänä vuonna opintopäivät esittäytyy uudella tyylillä, mutta paikka on toimivaksi koettu Scandic Aulanko -hotelli Hämeenlinnan Aulangolla. Erinomaisten kulkuyhteyksien päässä oleva Scandic Aulanko tarjoaakin loistavat puitteet opintopäiville sekä tuotenäyttelylle.

Akuuttihoitopäivillä on järjestetty perinteisesti myös Ensihoidon SM-kisa.

Akuuttihoitopäivien luennoitsijat ovat edustaneet laajalti maamme ajankohtaisinta ensihoidon huippuosaamista, tästä periaatteesta Akuuttihoitopäivät pitää jatkossakin kiinni. Akuuttihoitopäivät on saamiensa palautteiden mukaan luonut aiempaa paremman tarjonnan myös näytteilleasettajille. Tapahtuman järjestää Suomen Turvatieto, joka on Carevision Oyn tytäryhtiö.

 

Osallistu Ensihoidon SM-kisaan sähköpostilla: ilmoittautuminen@turvatieto.net

AKUUTTIHOITOPÄIVÄT  ON PERUTTU!

Juttua on päivitetty 15.3.2020  kello 17.17.

Kuvat Mikko Salmenkangas