Ambulansseja rakentavan Profile Vehiclesin Marko Repo on ehdolla vuoden kasvuyrittäjäksi.

Ambulansseja, poliisiautoja ja luotisuojattuja autoja valmistavan Profile Vehiclesin toimitusjohtaja Marko Repo kilpailee Ernst & Youngin Entrepreneur Of The Year -kilpailun voitosta. Kilpailussa valitaan Suomen vuoden kasvuyrittäjä. Iisalmelainen Repo voitti Itä-Suomen aluekilpailun ja on samalla pohjoisin finsalisti. Yli 50 haastatellusta finaaliin pääsi 11 ehdokasta.

Revon yritys, Profile Vehicles, on finalistien yrityksistä ainoa, joka valmistaa konkreettisia tuotteita loppukäyttäjälle. Repo on myös ”virkaiältään” finalisteista vanhin.

Entrepreneur Of The Year -kilpailun voittaja selviää 1.11. Finlandiatalossa järjestettävässä gaalassa. Voittajan valitsee riippumaton 9-henkinen tuomaristo. Voittaja lähtee edustamaan Suomea maailmanlaajuiseen kilpailuun.

Kilpailussa valitaan myös yleisön suosikki. Häntä pääset äänestämään tästä linkistä.