Ensihoidon Suomen mestaruudesta taistellaan tänä vuonna Tallinnassa. Vielä ehdit ilmoittaa 3-henkisen joukkueesi mukaan kamppailemaan Voittajan miekasta ja 1500 eurosta. Mestaruutta puolustaa PHSOTEY Päijät-Hämeestä. Katso video!

 

 

 

Nopeimmat ehtivät vielä mukaan Ensihoidon SM-kisaan 2019, joka pidetään 17.5. Tallinnassa Akuuttihoitopäivillä. Osallistuminen ei maksa mitään. Palkintona on 1500 € ja Voittajan miekka -kiertopalkinto.

Alkukarsinnat käydään Tallinn Health Care College -simulaatiokeskuksessa, jossa puitteet ovat tutustumisen arvoiset. Finaaliin päässeet selvittävät paremmuutensa Tallink Conference- Hotellin välittömässä läheisyydessä. Mestaruutta puolustaa päijäthämäläinen PHSOTEY, jonka voitokkaassa joukkueessa kilpailivat Antti Erola, Sannakaisa Marjamäki-Nieminen ja Satu Lindgren.

Ilmoita joukkue sähköpostitse osoitteeseen: ilmoittautuminen@turvatieto.net. Ilmoittautuessa on ilmoitettava: joukkueen nimi, organisaatio, kilpailijoiden nimet sekä yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero. Tänä vuonna yhtä organisaatiota voi edustaa vain yksi joukkue.

Ensihoidon SM-kisat järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2014, jolloin Voittajan miekkaa heiluttivat 9Livesin Alexandra Vallila, Tero Jeronen ja Toni Rosel. Kilpailu on järjestetty aina Turvatiedon perinteisillä Akuuttihoitopäivillä.

Ensihoidon Suomen mestarit

2014 9Lives: Alexandra Vallila, Tero Jeronen, Toni Rosell
2015 FinnHEMS 10: Markus Lyyra, Sami Länkimäki, Susanne Ångeman-Haasmaa
2016 MedGroup: Petri Kakko, Jani Palenius, Mikko Nieminen
2018 PHSOTEY: Antti Erola, Sannakaisa Marjamäki-Nieminen, Satu Lindgren

Video ja kuva: Turvatieto