Tägää  kaverisi Tallinnassa järjestettäville Akuuttihoitopäiville. ”Kuka mielestäsi ansaitsee VIP-paketin kevään Akuuttihoitopäiville?” Suomen Turvatieto kysyy. Ehkä paketti kuuluu huippuhyvälle työkaverille, jota liian harvoin tulee kiitettyä. Akuuttihoitopäivät Tallinnassa järjestetään 17 – 18.5. 2019.

Akuuttihoitopäivät goes over to sea. Suomen Turvatieto Oy:n ja Carevision Oy:n järjestämät Akuuttihoitopäivät järjestetään ensimmäistä kertaa vieraan maan kamaralla. Kattava ohjelma käsittää jälleen kerran Ensihoidon SM-kisat, jossa katsotaan, ketkä hoitavat Voittajan Miekan ja 1500 euroa kotiin. Ensimmäisenä päivänä lääkärit laitetaan tenttipenkkin. Mistä sitten ikinä taistellaankin, siitä ottavat mittaa ensihoitolääkärit Sami Länkimäki ja Markus Lyyra. Aseman vedonlyöntitoimiston asiantuntijat arvioivat tämänhetkisten kertoimien kallistuva hitusen Lyyran hyväksi (1 2,05 – X 8,98 – 2 2,03). Akuuttihoitopäivillä on mahdollisuus osallistua myös työpajoihin, joiden ohjelmaa ei vielä ole lukittu.

Lukittu on kuitenkin se, että Akuuttihoitopäivät pidetään Tallinnassa  Tallink Conference Hotellissa 17. – 18.5. 2019. Käynnissä on myös kilpailu, jossa voit liittää kaverisi arvontaan Akuuttihoitopäivien VIP-paketista. Kilpailuun voi osallistua Suomen Turvatieto Oy:n Facebookissa ja Instagramissa. Kilpailussa pyydetään pieniä perusteluita, miksi juuri sinun kaverisi ansaitsee VIP-paketin. Ehdotukset perusteluineen tulee jättää 31.1.2019 mennessä. Palkintoraati päättää voittajan 1.2.2019.