🇫🇮🇬🇧 Profilen Uusi Ford Transitin alustalle rakennettu Optimus-ambulanssi esittellään ensimmäistä kertaa Dubain Arab Health -näyttelyssä.
Profile’s new Ford Transit -based Optimus ambulance is introduced in Dubai’s Arab Health exhibition.


Suomalainen ambulanssinvalmistaja Profile Vehicles esittelee uutta ambulanssiaan, Optimus-malliaan, Arab Health -näyttelyssä Dubaissa. Kyseessä on Ford Transit -pakettiauton alustalle valmistetun ambulanssin ensiesittely ja lanseeraus.
Näyttelyyn valmistetussa Optimus-ambulanssissa on 6-sylinterinen ja 275 hevosvoimaa tuottava bensamoottori, sillä monissa maissa ambulanssien käyttövoimana on bensiini. Optimus voidaan valmistaa myös käyttövoimanaan dieseliä käyttävälle alustalle.
”Hankimme Dubain demoa varten bensa-Transitin USA:sta, sillä kaikissa Euroopassa myytävissä Transiteissa on diesel-moottori. Valmistimme näyttelyambulanssiin Euroopan EN 1789 -standardin mukaisen varustelun”, Profile Vehiclesin toimitusjohtaja Marko Repo sanoo.

Arab Health 28 – 31 tammikuuta 2019.

Katso video Profile Vehiclesin Ford Transit Optimus-ambulanssista sekä Arab Health -näyttelystä.

 


New Optimus ambulance introduced by Profile

Profile’s new Ford Transit -based Optimus ambulance is introduced in Dubai’s Arab Health exhibition, where the finnish ambulance manufacturer Profile Vehicles is presenting their new Optimus model. The exhibition is the official launch of the new Ford Transit ambulance. The Optimus ambulance has been specifically manufactured for the exhibition. It has a six-cylinder 275 horsepower gasoline-powered engine, because gasoline-powered engines are commonly used in ambulances in many countries. Optimus can also be manufactured on a diesel-powered chassis.
”For the Dubai exhibition, we specifically brought a gasoline-powered Ford Transit from the US. This is because all the Transits sold in Europe are diesel-powered. This exhibition ambulance features the European EN 1789 -standard accessories and equipment”, tells Profile Vehicles CEO Marko Repo.

Arab Health 28 – 31 January 2019.
Watch a video of Profile Vehicles’ new Optimus Ford Transit -ambulance and the Arab Health exhibition.
Video: Narinder Singh